Volledig scherm
© ANP

Grensrechter deelt kopstoot uit aan VOAB-aanvoerder, wedstrijd gestaakt

tweede klasse eVerbazingwekkende taferelen bij VOAB - Kruisland. Daar werd de wedstrijd na 45 minuten gestaakt. Oorzaak: de grensrechter van Kruisland deelde een kopstoot uit aan VOAB-aanvoerder Casper van Beers.  

VOAB - Kruisland SC (gestaakt bij 0-0). 

,,Dit heb ik nog nooit meegemaakt", zei trainer William van Overbeek, die bijna zelf slachtoffer werd van de grensrechter die even daarvoor aanvoerder Casper van Beers een kopstoot gaf. ,,Ik snap heel goed dat de scheidsrechter het duel staakte. Hij wist niet wat de tweede helft nog zou brengen." 

Voor Kruisland-trainer Natalino Storelli was de oorzaak van de staking onduidelijk. ,,Ik heb begrepen dat onze grensrechter rood heeft gekregen na een akkefietje met hun aanvoerder, waarom weet ik niet precies." Wanneer de resterende 45 minuten worden gespeeld, was nog onbekend.

Uno Animo – Sarto 0-0 (0-0). 

,,Het is een compliment dat ploegen inzakken tegen ons. De ene keer gaan we hier goed mee om, de andere keer lukt het minder om het spel te maken”, zei Sarto-coach Werner Cools. ,,In de eerste helft krijgen we de kansen, daarna brengen we te weinig. Een terechte uitslag.”

,,Ik houd gemengde gevoelens over aan dit duel: natuurlijk teken je vooraf voor een punt als de koploper komt, maar de dotten van kansen die we krijgen moeten er gewoon in. Daar baal ik van”, stelde Uno-coach Stefan Brok.

Rijen – Zundert 2-1 (0-0). 72. Trommelen (pen.) 1-0, 74. Avontuur 2-0, 90. Jacobs (e.d.) 2-1. 

,,Ongeacht het resultaat: ik ben trots op mijn ploeg. Met name op het gedrag dat ze vertonen, vanuit de taak en vol discipline. Houden we dit vol, dan wordt het voetbal vanzelf beter. Nu gaat het om de punten”, zei een tevreden Max Raeven, hoofdtrainer van Rijen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement