Volledig scherm
© Beeld Werkt

GSBW wint degradatiekraker tegen Were Di

derde klasse bDe ploeg uit Goirle trekt in de zes punten-wedstrijd aan het langste eind. De overwinning op Were Di biedt weer perspectief voor de ploeg van Dennis de Bruijn. 

Were Di – GSBW 0-2 (0-1). 12. Schell 0-1, 72. Schell 0-2.

In de kraker onderin maakte GSBW beter gebruik van de ruimtes, volgens trainer Dennis de Bruijn. ,,De jacht op de ploegen boven ons is geopend.” Were Di-coach Peter Burg baalde. ,,Vorige week hielden we TSC in toom, gister lieten we een mooie mogelijkheid liggen.

Waspik - Gilze 3-0 (2-0) 19. Van den Hoven 1-0, 24. Van den Hoven 2-0, 53. S. Molenschot 3-0. 

,,Het heeft lang geduurd, maar we beginnen een beetje te draaien. Ook houden we de nul, ook dat komt maar weinig voor bij Waspik”, aldus Waspik-trainer Marco van Dijnsen.

Bavel - Baardwijk 2-0 (1-0) 24. 1-0, 61. Adriaansen (pen.) 2-0. Rood: Sleenhoff (Baardwijk, 2x geel). Bijzonderheid: bij de stand 1-0 miste Bavel een strafschop; bij de stand 2-0 miste Kevin Vissers een pingel voor de gasten. 

,,We hebben verschillende kansen gekregen om het tij te keren, maar door onkunde en pech - bal tegen de paal en lat - konden we vandaag het net niet vinden”, meende Baardwijk-trainer Emiel Heefer.

RWB - SVSSS 0-3 (0-2) 33. De Laat 0-1, 44. Van den Bijgaart 0-2, 74. Dekkers 0-3. 

,,Wat we lieten zien was beschamend, totaal niet derde klasse waardig. Dit moet snel veranderen, anders wordt het nog heel vervelend”, aldus Ruud van den Heuvel, trainer van RWB. Aanvoerder Lars Cornelissen trok de kar bij ‘SSS’, dat veel afwezigen kenden. ,,Hij was veruit de beste”, aldus de trotse trainer Pierre van Berkel.

JEKA - DESK 2-2 (0-0) 47. 1-0, 57. Klees 2-0, 63. Krikken 2-1, 66. Smout 2-2. 

,,In een heel open wedstrijd hebben we veerkracht getoond. Dat verdient een heel groot compliment tegen deze sterke tegenstander”, vond DESK-trainer Harry Biemans.

Oosterhout – ZIGO 3-1 (3-1). 38. Lamberink (pen.) 3-1. 

Na een waardeloze start rechtte de Tilburgse ploeg van Cemal Yilmaz de rug, maar maakte geen aanspraak op een resultaat. ,,Wij reageerden voetballend goed op de achterstand, maar misten te veel kansen.”

TSC – VCB 5-0 (3-0)

Net als vorige week tegen Oosterhout leidden meerdere persoonlijke fouten VCB’s kansloze nederlaag in. ,,We werden niet overlopen en raakten nog twee keer de paal, maar het mocht niet zo zijn”, aldus middenvelder Paul Bertens.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement