Volledig scherm
Fatah Hadouir © Sjors Grol

Hadouir gaat voor vierde successeizoen bij CHC

TrainerscarrouselFatah Hadouir gaat ook volgend seizoen in als hoofdcoach van CHC. De Bosschenaar doet het goed bij de Bossche vereniging. Zo werd Hadouir met CHC al tweede en eerste. Momenteel staat de ploeg ook bovenaan in de derde klasse C.

CHC promoveerde in het eerste seizoen van Hadouir net niet. De Bosschenaren werden tweede in de vierde klasse en kregen het op een bizarre manier niet voor elkaar om een periode te winnen. 

In het tweede seizoen van Hadouir bij CHC ging alles van een leien dakje. Met 72 punten en 116 doelpunten werden de Bosschenaren ruimschoots kampioen. Dit jaar gaat het goed met CHC, de club gaat de winterstop in als eerste in de derde klasse. Ook heeft de ploeg al een periodetitel op zak. 

Voor de coach is het fijn dat hij gebruik kan maken van zijn broers, die sterkhouders zijn binnen de selectie. Anouar Hadouir was jarenlang prof en Younes en Mounir doen het erg goed voor het doel. Eerder werkte Fatah als coach van RKJVV.

  1. Hilvaria geeft ‘goedmaakdoelpunt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’
    Zondag 2F

    Hilvaria geeft ‘goedmaak­doel­punt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’

    Een van de meest bekende voorbeelden van per ongeluk scoren is een goal van Jan Vertonghen. Als speler van Jong Ajax wilde hij een bal naar de keeper van RKC spelen, maar de bal eindigde per ongeluk in het doel. Verontschuldigingen loste niet genoeg op en dus gaf Ajax in de beker letterlijk een doelpunt 'weg'. Een voorval dat zich in Hilvarenbeek ook voordeed, alleen was Joerie van Rijswijk in dit geval Jan Vertonghen en mocht Beerse Boys een gratis doelpunt maken.