Volledig scherm
28-03-2017 Amateurvoetballer Younes Hadouir Roy Lazet © roy lazet

Hadouir loopt met hattrick weg van Vugts en lijkt Zilveren Schoen te gaan winnen

Zilveren SchoenYounes Hadouir maakte zondag een hattrick namens CHC tegen Jong Brabant en lijkt daardoor de Zilveren Schoen te gaan winnen. Joeri Vugts staat met nog een speelronde te gaan een gat van 2,5 punten niet te gaan dichten. 

Vugts maakte de enige Haarense treffer in het 1-1 gelijkspel met Best Vooruit. Vugts moet zondag minimaal twee keer scoren om Hadouir nog in te halen. Dan moet Hadouir niet scoren tegen GSBW, de nummer vier van de vierde klasse D.

Frenk Schaap lijkt vrij zeker van de derde plek in het topscorersklassement. Hij maakte een doelpunt in de 2-3 overwinning van Nivo Sparta op EBOH. Günther van Meurs is goud waard voor Maliskamp. Hij maakte het enige doelpunt van Maliskamp tegen Teisterbanders, waardoor zijn ploeg nog altijd de titel kan pakken in de vierde klasse E.

Op plek vijf staan Jaouad Chraou, Tony de Groot en Robin van den Noort. Van dan Noort maakte twee goals voor Be-Ready waardoor zijn ploeg zondag kampioen kan worden in de vierde klasse C. Chraou maakte een doelpunt voor Real Lunet tegen Volharding. Zijn ploeg staat daardoor tweede in de tweede klasse H. De Groot scoorde niet voor OSS’20.

Daniël Kuipers maakte eindelijk weer een doelpunt voor Merlijn. Daardoor blijft hij in de top tien en wel op plaats acht. Joerie van Rijswijk scoorde niet voor Hilvaria en staat daardoor op plek negen. Donny van Herpen maakte wel en doelpunt en komt daardoor op dezelfde plek als Van Rijswijk te staan.

Volledige top tien (punten-goals)
1. Younes Hadouir (CHC) 46-46 +3
2. Joeri Vugts (Nemelaer) 43,5-29 +1
3. Frenk Schaap (Nivo Sparta) 36-24 +1
4. Günther van Meurs (Maliskamp) 31-31 +1
5. Tony de Groot OSS'20) 30-20
5. Robin van den Noort (Be-Ready) 30-30 +2
5. Jaouad Chraou (Real Lunet) 30-20 +1
8. Daniël Kuipers (Merlijn) 29-29 +1
9. Joerie van Rijswijk (Hilvaria) 28,5-19
9. Donny van Herpen (Berghem Sport) 28,5-19 +1

Bekijk hier het volledige klassement met alle 1603 doelpuntenmakers!