Volledig scherm
HMVV op archiefbeeld © Beeld Werkt

HMVV in evenwicht: 26 punten uit 26 wedstrijden

Zondag 4fHMVV speelde zondag doelpuntloos gelijk tegen Vessem. Het punt wat daarmee binnengehaald werd is tekenend voor het seizoen van de ploeg uit Hooge Mierde. Gemiddeld pakt de ploeg precies één punt per wedstrijd. 

Vessem - HMVV 0-0.

Moment van de wedstrijd: Dankzij doelman Eric Voets hield HMVV knap stand. ,,Hij is onze man van de wedstrijd”, sprak HMVV-leider Johan Luijten. ,,Hoewel er weinig grote kansen waren, had hij heel veel te doen en deed dat perfect.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Dankzij dit gelijkspel eindigde HMVV, net als vorig seizoen, op 26 punten uit evenveel gespeelde wedstrijden. ,,Niks meer aan doen”, besloot Luijten, die een feestje aan het vieren was. ,,Ons vierde elftal is kampioen geworden. Het is echt één grote, leuke bende hier.”

RKDSV - SDO’39 1-0 (0-0). 74. Thom Schepens 1-0.

Moment van de wedstrijd: Doelpuntenmaker Schepens werd tevens uitgeroepen tot Speler van het Seizoen bij RKDSV. ,,Ook deze wedstrijd maakte hij het verschil. Deze onderscheiding heeft Thom dik verdiend”, aldus RKDSV-coach Frans Verbeek.

Bijzonderheid van de wedstrijd: De wedstrijd was voor vertrekkend SDO-coach Niels Gevers de laatste voor de club uit Lage Mierde. Hij vertrekt naar Reusel-Sport. ,,Ik heb een topseizoen gehad. Vorig jaar promoveerden we uit de vierde klasse, dit seizoen lukte het ons om handhaving te bewerkstelligen. Dat zijn de mooiste cadeaus die ik SDO, dat voor altijd in mijn hart zit en waar ik veel vrienden heb gemaakt, kon geven”, aldus Gevers.