Volledig scherm
HMVV op archiefbeeld © Beeld Werkt

HMVV speelt op ‘knollenveld’ gelijk tegen Steensel

Zondag 4fVolgens HMVV-leider Johan Luijten was de wedstrijd tegen Steensel meer een komedievoorstelling dan een voetbalwedstrijd. Toch werd er nog gescoord. Het werd 1-1. 

Steensel - HMVV 1-1 (1-1). 28. 1-0, 36. Willem van Gisbergen 1-1.

Moment van de wedstrijd: HMVV pakte drie gele kaarten, Steensel geen één. ,,Zij trapten een keer na en haalden ook eenmaal een doorgebroken speler neer. Dat bleef opmerkelijk genoeg onbestraft”, aldus HMVV-leider Johan Luijten.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Vanwege de slechte staat van het veld kwamen beide ploegen amper aan voetballen toe. ,,Een ouderwets knollenveld. Geen voetbal maar komedie”, grapte Luijten.

RKDSV - Bergeijk 0-2 (0-2). 28. 0-1, 44. 0-2.

Moment van de wedstrijd: In de tweede helft hing Bergeijk achterover en kon RKDSV geen vuist meer maken. ,,Ik kan me geen kansen van onze kant herinneren”, gaf RKDSV-assistent Paul Gommers toe.

Bijzonderheid van de wedstrijd: De thuisploeg dwong te weinig af om aanspraak te maken op een resultaat. ,,Wij speelden te onrustig”, besloot Gommers.

Hoogeloon - SDO’39 2-1 (1-0). 45+4 1-0, 65. Niels Heesakkers 1-1, 90+6. (pen.) 2-1. Bijz.: 90+5. rode kaart Niels Heesakkers, twee keer geel.

Moment van de wedstrijd: Het tactische steekspel werd in de slotseconde beslist door een penalty. ,,Erg zuur, vooral voor mijn spelers. Zij hebben keihard gestreden voor een resultaat”, treurde SDO-coach Niels Gevers.

Bijzonderheid van de wedstrijd: In zowel de eerste als tweede helft rekende de arbiter bijzonder veel blessuretijd bij. ,,Door hem hebben wij zeker niet verloren”, gaf Gevers toe. ,,Maar het is extra zonde, want op het tijdig affluiten na floot de scheidsrechter een prima duel.”