Volledig scherm
Hulsel op archiefbeeld © Orange Pictures

Hulsel kiest voor behoudende tactiek na grote nederlagen, verliest toch met 3-0

zondag 4GHulsel had een plan om na twee grote nederlagen het achterin dicht te houden. Tegen Bergeijk koos het voor een behoudendere tactiek, maar verloor het wel met 3-0.

Bergeijk - Hulsel 3-0 (3-0).

Na twee oorwassingen op eigen veld koos Hulsel voor een behoudende tactiek, aldus trainer Joris Tuns. ,,Ondanks deze uitslag ging dat best prima. We gaven drie halve kansjes weg en die zaten er meteen in.”

Het meest bijzondere aan de wedstrijd waren de omschakel momenten waaruit Bergeijk wist te scoren. ,,Met veel man voor de bal balverlies lijden is gewoon fataal. Daarbij hadden wij genoeg kansen om zelf ook te scoren”, vond Tuns.

SDO’39 - ZSC 2-1 (0-0). 60. Tijs Spierings 1-0, 69. Geert Coolen 2-0, 71. 2-1.

Een moeilijke zege, aldus SDO-trainer Tom Van Den Steen. ,,We waren ons ervan bewust dat ZSC een stugge ploeg is. Na onze 2-0 vielen we een beetje terug in het voetbal uit de eerste helft en waren we zwak en slordig in balbezit.”

Het meest bijzondere aan de wedstrijd was dat de scheidsrechter, die volgens Van Den Steen prima floot, een aantal gele kaarten gaf. ,,De meeste voor praten in plaats van voor het fysieke spelbeeld”, aldus Van Den Steen.

HMVV - Acht 0-3 (0-1).

HMVV raakte de lat en paal, maar Acht bleek een maatje te groot aldus HMVV-leider Johan Luijten. ,,Ik ben tevreden over ons spel en onze kansen, maar die moeten we af maken.”

Het meest bijzondere aan het duel waren de mooi goals. ,,Rob van der Plaat scoorde namens hen een schitterend stiftje”, aldus Luijten. ,,Terwijl hij - naar wat ik hoorde - niet eens had getraind deze week. Hun 0-3 vloog al krullend de kruising in. Onze keeper Erik (Voets) wilde al langs zijn doel lopen om uit te kunnen trappen, zóveel effect zat er aan die bal.”