Volledig scherm
Jaouad Chraou op archiefbeeld © Ron van Dijk Fotografie

Jaouad Chraou trakteert op beschuit met muisjes en scoort bij winst OJC Rosmalen

Hoofdklasse B zondagEerder deze week werd Jaouad Chraou vader. Voorafgaand aan het duel trakteerde hij de gehele selectie en staf op beschuit met muisjes. Tijdens de wedstrijd trakteerde hij nogmaals, deze keer op een doelpunt. 

OJC Rosmalen - Longa’30 2-1 (2-1). 22. Jaouad Chraou 1-0, 38. 1-1, 42. Ilias Zaimi 2-1.

Bij de voorbespreking op het thuisduel met Longa’30 uit Lichtenvoorde kregen de selectie en staf beschuit met muisjes getrakteerd. Jaouad Chraou werd afgelopen woensdag vader van een dochter. Ondanks de geringe uren slaap van de afgelopen dagen vond Chraou het net. ,,We hebben de aansluiting gepakt. Het was cruciaal om vandaag drie punten te pakken”, stelde Michael van Eijndhoven, assistent/coach van OJC.

UDI’19 - Silvolde 0-0 

UDI’19 kwam tegen Silvolde niet verder dan 0-0. Aanvalster Sam Wassenberg kreeg een paar minuten voor tijd nog een goede kans op de 1-0, maar zijn kopbal trof geen doel. De keeper stopte de bal. ,,Al met al was het een terechte uitslag”, vond de spits.

De Udenaren kregen vijf minuten na rust een strafschop. Thijs van der Linden werd neergehaald in de zestien meter. Hij nam zelf de penalty en schoot over.