Volledig scherm
Franklin Rodriguez versterkt Jong FC Den Bosch. © foto: Carla Vos

Jong FC Den Bosch haalt met Schet en Rodriguez twee directe versterkingen

Jong FC Den Bosch heeft zich tussentijds versterkt met twee nieuwe spelers. Jaïro Schet (20) komt over van Jong PEC Zwolle, terwijl Franklin Rodriguez (21) de overstap maakt vanuit competitiegenoot Capelle.

Vanwege een gebrek aan perspectief besloot Schet om het voor gezien te houden in Zwolle. Een proefperiode bij FC Den Bosch leverde hem vervolgens een contract op tot het eind van dit seizoen. Saillant detail is dat de rappe buitenspeler tijdens zijn competitiedebuut direct trefzeker was. Schet noteerde voor eigen publiek de 2-0 tegen subtopper ‘s-Gravenzande.

Jong FC Den Bosch-coach Erik van der Ven had tegen ‘s-Gravenzande ook graag gebruik willen maken van de diensten van Rodriguez, maar de overschrijving van de talentvolle verdediger kwam niet op tijd rond. Eerder speelde Rodriguez in de jeugd van Excelsior en kwam hij één seizoen uit voor Jong Roda JC.

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.