Volledig scherm
Den Bosch 08-09-2018 Jong FC Den Bosch - Achilles Veen vlnr Ilias Zaimi en Omar Boulamhayam Roy Lazet © roy lazet

Jong FC Den Bosch simpel langs Achilles Veen

In de eigen Vliert heeft Jong FC Den Bosch zonder al teveel moeite afgerekend met Achilles Veen. Mede dankzij twee fraaie treffers van van Imran Oulad Omar wonnen de Bosschenaren met 4-1.

Het eerste halfuur gebeurde er niet bijster veel in Den Bosch. Pas nadat Oulad Omar vanaf een meter of 25 via het aluminium de openingstreffer binnen schoot, kwam het treffen tot leven. Dankzij diezelfde Oulad Omar verdubbelde Jong FC Den Bosch vlak voor rust zijn voorsprong. Opnieuw mikte de technisch begaafde middenvelder van grote afstand fraai raak.

Na rust had Jong FC Den Bosch het aanvankelijk lastig tegen een fysiek spelend Achilles Veen. Dat resulteerde tot de aansluitingstreffer van invaller Flavio Andjole, die van dichtbij binnen kopte. Vervolgens pikten de Bosschenaren de draad weer op. Aanvoerder Marlon Slabbekoorn (intikker) en Jort van de Sande (individuele actie) bepaalden kort achter elkaar de eindstand op 4-1.

  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.