Volledig scherm
Den Bosch 08-09-2018 Jong FC Den Bosch - Achilles Veen vlnr Ilias Zaimi en Omar Boulamhayam Roy Lazet © roy lazet

Jong FC Den Bosch simpel langs Achilles Veen

In de eigen Vliert heeft Jong FC Den Bosch zonder al teveel moeite afgerekend met Achilles Veen. Mede dankzij twee fraaie treffers van van Imran Oulad Omar wonnen de Bosschenaren met 4-1.

Het eerste halfuur gebeurde er niet bijster veel in Den Bosch. Pas nadat Oulad Omar vanaf een meter of 25 via het aluminium de openingstreffer binnen schoot, kwam het treffen tot leven. Dankzij diezelfde Oulad Omar verdubbelde Jong FC Den Bosch vlak voor rust zijn voorsprong. Opnieuw mikte de technisch begaafde middenvelder van grote afstand fraai raak.

Na rust had Jong FC Den Bosch het aanvankelijk lastig tegen een fysiek spelend Achilles Veen. Dat resulteerde tot de aansluitingstreffer van invaller Flavio Andjole, die van dichtbij binnen kopte. Vervolgens pikten de Bosschenaren de draad weer op. Aanvoerder Marlon Slabbekoorn (intikker) en Jort van de Sande (individuele actie) bepaalden kort achter elkaar de eindstand op 4-1.

 1. De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen
  PREMIUM

  De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen

  Ruim twee jaar geleden speelde Lars van Geelkerken (26) met zijn huidige club UDI’19 de kwartfinale van de districtbeker tegen EVV. Gesteund door een gunstige wind ging hij op een meter of 35 van het vijandelijke doel achter de bal staan. De arbiter van dienst sommeerde Van Geelkerken vervolgens om het speeltuig nog wat verder naar achteren te leggen, maar dat weerhield hem er niet van om het alsnog van flinke afstand te proberen.

poll

Wat is jouw favoriete tribune?

Wat is jouw favoriete tribune?

 • TSV Gudok (5%)
 • Herpinia (23%)
 • OJC Rosmalen (21%)
 • Wilhelmina'26 (51%)
346 stemmen