Keeper schiet Gilze langs Rijen in zinderende bekerderby

DISTRICTSBEKER + videoDe derby Gilze-Rijen zorgde voor een echte burenruzie in de gemeente Gilze en Rijen. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind in de penaltyreeks. Het was Gilze-keeper Finn Hoppenbrouwer die de beslissende pingel binnen schoot.

Gilze - Rijen 2-2 (Gilze wint na strafschoppen) Een bloedstollende derby in de beker tussen Gilze en Rijen eindigde in een feest voor de thuisploeg. Penalty‘s moesten beslissen wie er door ging. Gilze-keeper Finn Hoppenbrouwer schoot de beslissende pingel binnen. 

Volledig scherm
Vreugde bij Gilze, dat door gaat in de beker ten koste van buurman Rijen. © BNDS

VCB - Nemelaer 3-2  De derby tussen VCB en Nemelaer werd tien minuten voor tijd door een doelpunt van Van Laarhoven. Hij schoot een rebound binnen. 

SVSSS- FC Tilburg 1-3 Eersteklasser FC Tilburg wist op bezoek bij derdeklasser SVSSS met 1-3 te winnen. 

RKDVC - VOAB 1-3 Het beker avontuur voor RKDVC zit erop. De Drunenaren verloren in eigen huis met 1-3 van VOAB uit Goirle. 

Right’Oh - Waspik 1-1 (Waspik wint na strafschoppen) Waspik bekert verder na een zinderende middag bij Right‘Oh. 

ZIGO - FC Engelen 6-1 Dat beide ploegen in de derde klasse uitkomen was zondagmiddag niet te zien. ZIGO had geen kind aan de mannen uit Engelen. 

Gudok - Taxandria 1-1 (Taxandria wint na strafschoppen) Gudok had tegen Taxandria lang hoop op een vervolg in de beker. Maar in de strafschoppenserie werd die hoop aan diggelen geschoten. Taxandria bekert door.

SCG’18 - DOSL 2-0  De mannen uit Sint-Michielsgestel bekeren verder na een 2-0 overwinning op DOSL.

Riel - Were Di 0-1 Voor Riel zit het bekeravontuur erop. Tegen het Tilburgse Were Di werd met 0-1 verloren. 

Hapse Boys - Berghem Sport 0-1 Berghem Sport had als tweedeklasser veel moeite met vierdeklasser Hapse Boys. Uiteindelijk won Berghem Sport wel met 0-1. 

GVV’57- Avanti’31 0-4  De uitploeg had geen moeite met GVV‘57. Avanti overklaste de thuisploeg met 0-4.