Volledig scherm
Keldonk in de opvallende oranje shirts © BD / Peter van Huijkelom

Keldonk-spelers krijgen het niet voor elkaar: ‘Naar dezelfde kleur spelen lukte niet’

Zondag 5e Z2De basis van voetbal is de bal spelen naar een teamgenoot, iemand met hetzelfde shirtje. Bij Keldonk ging dat basisprincipe nogal vaak mis tegen WHV. Dit tot grote teleurstelling van de trainer. 

WHV – Keldonk 1-0 (1-0). 36. Thijs Lunenburg 1-0.

Moment van de wedstrijd: de enige treffer van Thijs Lunenburg zorgt ervoor dat de punten in Loosbroek bleven en de promotiekansen van Keldonk flink geslonken zijn.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,De eerste helft was echt dramatisch, het lukte niet om de bal drie keer naar dezelfde kleur te spelen”, aldus een ontgoochelde trainer Peter van de Heuvel van

Keldonk.SPV – FC de Rakt 4-0 (2-0). 32 1-0, 44. 2-0, 67. 3-0, 81. 4-0.

Moment van de wedstrijd: bij een 1-0 stand kreeg FC de Rakt enkele 100% kansen op de gelijkmaker, maar deze werden niet benut.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, waren we gelijkwaardig aan SPV alleen gingen zij wel goed met de kansen om”, aldus trainer Eus Marijnissen.

Boerdonk – VOW 0-5 (0-2). 15. Pim van Riel 0-1, 25. Stef van Stiphout 0-2, 61. Bart van de Laar 0-3 (pen.), 58. Pim van Riel 0-4, 74. Stan van der Heijden 0-5.

Moment van de wedstrijd: ,,Na rust hadden we het een kwartier lastig maar nadat we 0-3 maakten, was het duel gespeeld”, aldus trainer Jordy van Boxtel.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Het was mooi om te zien dat routinier Rick van der Linden het team op sleeptouw nam”, zag Van Boxtel.