Volledig scherm
Alle ploegen in de KNVB-beker © KNVB

KNVB maakt speeldata Brabantse amateurclubs in KNVB-beker bekend

De KNVB heeft de speeldata van wedstrijden in de eerste en tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker vastgesteld. Uno Animo, dat in de eerste kwalificatieronde een bye heeft, neemt het op woensdag 22 augustus om 18.00 uur in de tweede ronde op tegen VVSB. 

Daarbij moet worden aangetekend dat beide clubs de mogelijkheid hebben om de speeldatum te vervroegen naar het weekeinde van zaterdag 18 en zondag 19 augustus, mits het speelschema het toelaat.

Van de Brabantse clubs komt alleen OSS'20 in de eerste kwalificatieronde in actie. De Ossenaren nemen het op zaterdag 18 augustus om 17.00 uur in eigen huis op tegen Noordwijk. Plaatst OSS'20 zich voor de tweede kwalificatieronde, dan wacht de ploeg op woensdag 22 augustus om 20.00 uur een uitwedstrijd bij IJsselmeervogels. De datum van die duels zijn beide wél definitief.

Hoofdtoernooi

Blauw Geel'38 ontvangt op woensdag 22 augustus om 20.00 uur de winnaar van het duel tussen Urk en SDO. Tegelijkertijd neemt Dongen het op tegen de winnaar van Alverna - ODIN'59. Ook OJC Rosmalen staat in principe op die datum ingeroosterd (tegen Flevo Boys), maar de Rosmalenaren hebben evenals Uno Animo de mogelijkheid dat duel in te plannen in het weekeinde van zaterdag 18 en zondag 19 augustus. 

De winnaars van de duels in de tweede kwalificatieronde plaatsen zich voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker, waarin ook de profclubs instromen.

Bekijk hier het volledige speelschema