Volledig scherm
Lachende gezichten bij Kozakken Boys dat nu op de vijfde plaats staat in de Tweede Divisie. Jeffrey Rijsdijk (rechts) zette zijn ploeg na twee minuten al op voorsprong. © BSR Agency

Kozakken Boys maakt sprong op ranglijst na zege in Tiel

tweede divisieKozakken Boys kende zaterdagavond weinig problemen met TEC. De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong na een doelpunt van Jeffrey Rijsdijk uit een vrije trap. Net voor rust besliste Kay Tejan het duel.

TEC – Kozakken Boys 0-2 (0-2). 2. Jeffrey Rijsdijk 0-1, 42. Kay Tejan 0-2.
Kozakken Boys begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Jeffrey Rijsdijk schoot een vrije trap vanaf de rand van de zestien binnen. Daarna bleven de bezoekers de meeste kansen houden. Kay Tejan miste een mogelijkheid en raakte de paal na een vrije trap. Toch zorgde hij kort voor rust voor de 0-2.

Volledig scherm
Kay Tejan springt en scoort de 0-2 vlak voor rust. © BSR Agency
Volledig scherm
Tyrone Conraad (rechts) moet man en macht bijzetten om Daan Disveld (links) af te stoppen. © BSR Agency

Na rust zagen de toeschouwers minder kansen. Al waren er wel er mogelijkheden. Zo belandde een inzet van Mark Veenhoven net langs het doel van TEC. De voorsprong van Kozakken Boys kwam in de tweede helft niet meer in gevaar. Dankzij de zege stijgt Kozakken Boys naar de vijfde plaats in de tweede divisie.