Volledig scherm
Archiefbeeld Marc van Delft. © marc bolsius

Marc van Delft na vijf jaar weg als coach TGG

Marc van Delft uit Rosmalen vertrekt na dit seizoen bij TGG. Van Delft, voormalig voetballer van Wilhelmina en FC Den Bosch 2, is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Bossche club. 

Onder zijn leiding promoveerde van de vijfde naar de tweede klasse, waarin het dit jaar debuteert. ,,Ik heb het weliswaar nog steeds heel goed naar mijn zin bij TGG, want het is gewoon een heel mooie club. En ook de samenwerking met de spelers is hartstikke goed”, laat Van Delft weten. ,,Maar ik ben na vijf jaar toe aan een nieuwe club.”      

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kozakken Boys kan koploper IJsselmeervogels niet verrassen
    tweede divisie

    Kozakken Boys kan koploper IJsselmeer­vo­gels niet verrassen

    Kozakken Boys trof bij ranglijstaanvoerder IJsselmeervogels een aantal oude bekenden. Verdediger Sanny Monteiro, aanvoerder Gwaeron Stout en spits Ahmed el Azzouti keerden terug op sportpark De Zwaaier. Vorig seizoen waren ze trefzeker voor Kozakken Boys in het met 5-0 gewonnen duel met IJsselmeervogels. Deze keer trokken ze met de bezoekers aan het langste eind. De vereniging uit Spakenburg won voor het eerst sinds het seizoen 2012-2013 weer eens in Werkendam. De wedstrijd in de tweede divisie eindigde in 1-3.