Volledig scherm
OJC Rosmalen - DongenOJC Rosmalen - Dongen © Peter De Brie

Metamorfose OJC Rosmalen-selectie is afgerond

Het bestuur van OJC had de afgelopen maanden behoorlijk wat werk te verrichten wat betreft het samenstellen van de selectie voor het komend seizoen. Dit weekend werden de laatste plooien gladgestreken.

De meest opvallende nieuweling werd vlak voor het verstrijken van de overschrijvingsdatum vastgelegd. Middenvelder Ilias Zaimi (26) keert na vier jaar terug op het oude nest en maakt de overstap vanuit Achilles Veen. Verder verzekerde OJC zich op de valreep van de komst van middenvelder Serkan Ordu (Cito) en komt verdediger Juliën Clout over van Achilles’29 uit Groesbeek.

Bijzonder actief

De afgelopen weken toonde OJC zich al bijzonder actief met het vastleggen van nieuwe spelers. Zo zijn onder meer middenvelder Mees Linders en linksback Franck Nzogning (beiden TOP) komend seizoen actief op Sportpark de Groote Wielen. Datzelfde geldt voor een flink aantal oudgedienden. Jaouad Chraou en Kay Huygens spelen na de zomer weer samen in de Rosmalense voorhoede, terwijl Bram Nijhoff en Joyry van Beers het zaterdagvoetbal bij WNC verruilen voor hun oude club.

Martijn Bijdevier (Blauw Geel’38), Yorrit Kanters (JVC Cuijk) en jeugdexponent Marijn van Dinther mogen gaan uitvechten wie er eerste keeper gaat worden, terwijl Riky Hisamatsu, Tonni Maric, Niels Mulder en Joep Lacquet doorstromen vanuit de eigen jeugd. Het lijstje van nieuwelingen wordt gecompleteerd met Daan van Tooren, Max Kappen (beiden Jong FC Den Bosch), Mitchell Bastianen (DESK) en Brian van der Steen (TGG).

De nieuwbakken coach Willem Leushuis heeft komend seizoen een A-selectie van liefst 26 spelers tot zijn beschikking. Michael van Eijndhoven werd onlangs gepresenteerd als de nieuwe assistent van Leushuis.