Volledig scherm
Spits Freek van Eembergen poseert met de schaal. © BD

Mysterie in Kaatsheuvel: DESK is kampioensschaal kwijt

Nu in Kaatsheuvel de rookwolken enigszins zijn opgetrokken na de langverwachte titel van VV DESK, staat de kersvers kampioen meteen voor een nieuwe uitdaging: het terugvinden van de kampioensschaal. Die is zondagavond op mysterieuze wijze verdwenen.

Na jaren van sportieve ellende viel er zondag bij DESK eindelijk weer wat te vieren. Door een 1-3 overwinning op bezoek bij SCO verzekerden de geel-blauwen zich van de titel in de derde klasse B. Daarin was DESK dit seizoen oppermachtig: de ploeg van trainer Tom Heijkoop verloor slechts drie keer, speelde een keer gelijk en won al zijn andere wedstrijden. 

Eenmaal terug in Kaatsheuvel ging het titelfeest tot in de late uurtjes door. In de bestuurskamer van de voetbalvereniging aan de Eikendijk is op een onbezonnen moment de kampioensschaal ontvreemd, tot grote teleurstelling van de selectie. Volgens het bestuur zijn er rond 22.00 uur nog foto's gemaakt van de trofee.

Eerlijke vinder

Op de clubsite verzoekt het bestuur van DESK de eerlijke vinder om de kampioensschaal terug te bezorgen bij de club. Daar is tot op heden nog geen gehoor aan gegeven.

Volledig scherm
De selectie van DESK. © Pix4Profs / Joris Knapen