Volledig scherm
Teleurstelling bij Nulandia © Ron van Dijk Fotografie

Nulandia spreekt van mislukt seizoen na mislopen promotie

Nacompetitie derde klasseEr was één manier om het seizoen te doen slagen voor Nulandia: promotie. Nu dat niet gelukt is spreekt men van een mislukt seizoen. 

Festilent wns - Nulandia 1-1 (1-0). Festilent wint na strafschoppen met 5-3. 23. Cuppen 1-0, 66. Vissers 1-1. Rode kaart: 120. G. Korsten (Nulandia). ,,We zijn niet gepromoveerd. Daarmee hebben we ons doel niet gehaald en mag je dus spreken van een mislukt seizoen", spraken Nulandia-aanvoerder Joris Razenberg en Nulandia-aanvaller Geert Korsten.

Herpinia - Ulysses 3-5 (1-3). 12. Staassen 1-0, 16. Brouwer 1-1, 34. Jarju 1-2, 45+2. Driessen 1-3, 57. Driessen 1-4, 63. Janssen 2-4, 66. Van Aalst (pen.) 3-4, 90+1. Van Lith 3-5. ,,Het valt vandaag allemaal fout uit", baalde Herpinia-doelman Johan van Grinsven na afloop. ,,We vergeten te scoren en geven zelf te gemakkelijk de doelpunten weg. Zelf maak ik een domme fout. Het is nu echt klaar." Bij Ulysses mogen ze zich opmaken voor nog een wedstrijd al maakten ze het zichzelf nog moeilijk. ,,Ik denk dat het te maken heeft met angst", keek Ulysses-aanvoerder Paul van Lith na afloop terug. ,,Het zou toch niet dat we de finale halen. Aan het begin van het seizoen was ik bang dat we degradatievoetbal moest spelen. Nu staan we in de finale, daar had niemand aan kunnen denken."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement