Volledig scherm
Goal UNA. © BDamavoetbal

OJC fors onderuit op bezoek bij UNA

derde divisieOJC heeft zijn goede resultaten van de afgelopen weken bepaald geen vervolg kunnen geven op bezoek bij UNA. Het Brabantse onderonsje eindigde in 6-0.

Terwijl OJC de wedstrijd in handen had, kwam UNA na iets meer dan twintig minuten op voorsprong dankzij Teun Sebregts. Hij tikte uit de rebound raak. Na dat doelpunt raakte het OJC van trainer/coach Bas Gösgens langzaam maar zeker het initiatief kwijt. Brian Boogers knikte van dichtbij de 2-0 binnen en andermaal Sebregts wist Bart Tinus vlak voor rust voor de tweede maal te passeren.

De tweede helft leverde OJC nóg meer sportieve ellende op. Een strafschop van oud OJC-spits Jelle Schijvenaars bracht de stand na 55 minuten op 4-0. Brian Boogers prikte even later beheerst de vijfde UNA-treffer binnen. Datzelfde technische hoogstandje liet Jelle Schijvenaars vervolgens ook nog zien. Een aangeslagen OJC stond erbij en keek ernaar. 

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.