Volledig scherm
Diego Meerveld

OJC in doelpuntrijk duel langs OSS'20

DERDE DIVISIEOJC Rosmalen heeft op eigen veld de seizoensopening van promovendus OSS'20 gewonnen. Na negentig minuten stond er een 4-2 eindstand op het bord.

De bezoekers uit Oss begonnen sterk, maar maakten even later kennis met de efficiëntie van OJC. Dat resulteerde in twee goed uitgespeelde goals van Diego Meerveld. Oud OJC'er Tony de Groot bracht halverwege de eerste helft de spanning weer terug en OJC-aanvoerder Wesley Meeuwsen schoot vlak voor rust een strafschop naast.

Snelheid

Ook tijdens de tweede helft viel er genoeg te beleven op Sportpark de Groote Wielen. Zo maakten de aanwezige toeschouwers kennis met de waanzinnige snelheid van OJC-aanvaller Zain Moghal. Tweemaal was hij zijn directe tegenstanders én OSS-doelman Rick van der Leest te snel af en stond het ineens 4-1 voor OJC. De fraaie vrije trap van linksback Bram Eltink (OSS) was uiteindelijk alleen nog goed voor de statistieken.

,,We hebben met z'n allen afgesproken om dit seizoen niet te zeuren, maar er vol voor te gaan. Dat zag je vandaag goed terug op het veld", aldus OJC-aanvoerder Wesley Meeuwsen. ,,Deze nederlaag is een wijze les voor ons. Beter maken we dit nu meteen mee in plaats van aan het eind van de competitie", wist OSS-aanvoerder Tony de Groot.