Volledig scherm
OJC Rosmalen op archiefbeeld © Jan Noorlandt

OJC Rosmalen wint en gaat langer door met trainer Willem Leushuis

Hoofdklasse BOJC Rosmalen won zondag van laagvlieger SV Meerssen. Na afloop was er heugelijk nieuws: trainer Willem Leushuis blijft nog twee seizoenen bij de hoofdklasser. 

OJC Rosmalen - SV Meerssen 3-1 (2-1). 2. Jaouad Chraou 1-0, 17, 1-1, 27. Roel van de Sande 2-1, 63. Iilas Zaimi 3-1. Rode kaart: 90. Kay Huijgens (OJC Rosmalen).

Voor OJC werd het een mooie middag. Met goed voetbal werd SV Meerssen terecht met 3-1 verslagen. Enig smetje was een directe rode kaart voor invaller Kay Huijgens vanwege natrappen. Na het duel maakte OJC bekend dat trainer/coach Willem Leushuis zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Met assistent/coach Michael van Eijndhoven en keeperstrainer Dennis Smit is de club momenteel nog in gesprek. ,,De intentie is om ook voor twee jaar bij te tekenen’', aldus Van Eijndhoven. 

 UDI’19 - RKZVC 0-0.

UDI’19 speelde met 0-0 gelijk tegen RKZVC. ,,Het is een wonder dat die uitslag op het bord staat”, zei UDI-trainer Lodewijk de Kruif. ,,Het was oer-Hollands. Ik zag een heerlijk spelend UDI. We zetten vroeg druk en kregen veel mogelijkheden.”

Bijzonder was het debuut van Anass Aamri. De 24-jarige speler werkte vier jaar met De Kruif bij DUNO. Hij ging daar weg, maar het duurde tot afgelopen week tot hij speelgerechtigd werd verklaard. De middenvelder viel twintig minuten voor tijd in.