Volledig scherm
Ruwaard-spelers Hakan Gür (links) en Brian Heurkens (midden) houden Rick Reijs van OKSV in de gaten. © Peter van Huijkelom

OKSV wint thuis van Ruwaard

ODILIAPEEL - OKSV maakte geen fout en won zondagmiddag verdiend van laagvlieger Ruwaard. De thuisploeg had een duidelijk overwicht en versloeg de Ossenaren met 4-0.

Al vroeg in de wedstrijd opende Dirk van den Berg de score door van dichtbij de bal in het doel te schieten. Ook na rust scoorde OKSV snel: dit keer schoot Johan van de Wielen raak. In het laatste deel van het duel werd Ruwaard overlopen en scoorden Rick Reijs en Ronald Reijs nog namens de thuisploeg.

Trainer Peter van Orsouw was tevreden met de overwinning. "We zijn geen moment echt in de problemen geweest en controleerden de wedstrijd. Mijn spelers hebben hard gewerkt en de tegenstander niet onderschat."

Hoewel zijn ploeg voor de negende keer op rij dit seizoen verloor, zag Ruwaard-trainer William Gorissen toch aanknopingspunten. "In de eerste helft deden we aardig mee en misten we net dat beetje geluk om te scoren. Dit moeten we vasthouden om de komende wedstrijden goede resultaten te boeken."