Volledig scherm
Jaouad Chraou op archiefbeeld © Jan Verhoeven

Onfortuinlijke Chraou heeft hoofdrol bij nederlaag OJC Rosmalen

Hoofdklasse B zondagVoor Jaouad Chraou was de wedstrijd tegen Juliana’31 er een om snel te vergeten. Na een lelijke botsing met zijn teamgenoot Max Kappen maakte hij ook nog een het enige doelpunt van de wedstrijd. Dat deed hij wel in het verkeerde doel. 

OJC Rosmalen - Juliana’31 0-1 (0-0). 81. Jaouad Chraou 1-0 (eigen goal).

OJC-spits Jaouad Chraou speelde letterlijk en figuurlijk een hoofdrol tijdens het thuisduel met Juliana’31. De spits kwam na een kwartier hard in botsing met ploeggenoot Max Kappen, die met flink wat hoofdpijn al na een kwartier het veld moest verlaten. Vervolgens verzuimde Chraou om de 1-0 binnen te koppen. Dat deed de spits tien minuten voor tijd uiteindelijk wel, maar de bal verdween in het verkeerde doel. Wellicht was Chraou er met zijn hoofd niet helemaal bij, want zijn vrouw staat op het punt van bevallen. ,,Juliana had al 29 goals gemaakt. Tegen ons hebben ze maar één grote kans gehad”, zag OJC-coach Willem Leushuis.

SV Meerssen - UDI’19 1-1 (0-1). 32. Raoul Oomen 0-1, 80. Richard Hannon 1-1. Rood: 83. Van Geelkerken (UDI’19).

UDI’19 speelde volgens trainer Lodewijk de Kruif een geweldige wedstrijd. ,,We hadden voor rust al met 4-0 voor moeten staan. Ik verlies liever met 3-0 of 4-0 na een slechte vertoning dan dat we met 1-1 gelijk spelen en alle complimenten krijgen.“ Lars van Geelkerken haalde een doorgebroken speler neer en kreeg de rode kaart.

Bijzonder is dat Tufan Koca bij UDI’19 de laatste weken een aanvallende rol heeft. Hij fungeerde tegen Meerssen als soort rechtsbuiten.