Volledig scherm
Ravenstein op archiefbeeld © BD / Peter van Huijkelom

Ravenstein degradeert uit de vierde klasse: ‘Maar toch enorm trots’

Zondag 4IRavenstein is door het verlies tegen WEC zondagmiddag gedegradeerd uit de vierde klasse I. De spelers van Lars van Kan konden dit seizoen het tij niet keren, maar toch is de trainer trots op zijn ploeg. 

Ravenstein – WEC 2-4.  10. Yoeri Verbakel 0-1, 20. Jelle Stegeman 1-1, 47. Luuk Vorstenbossch 1-2, 63. Yoeri Verbakel 1-3, 70. Steef Rovers 1-4, 75. Jelle Stegeman 2-4.

Moment van de wedstrijd: Voor Ravenstein kwamen beide treffers op de naam van Jelle Stegeman, die een kwartier voor tijd de 2-4 binnenschoot. Ravenstein-coach Lars van Kan: ,,Mijn spelers zijn toch blijven door voetballen, omdat wij vorige week ook in de laatste vijf minuten nog een gelijkspel eruit sleepten. Helaas heeft het deze keer niet zo mogen zijn.”

 ,,Na de tweede treffer van Yoeri Verbakel was de wedstrijd beslist”, zag WEC-interimtrainer Johan van Osch.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd, ondanks de twee tegentreffers”, aldus Van Osch.

Doordat Herpinia op bezoek bij Cito wel wist te winnen, is Ravenstein vandaag officieel gedegradeerd uit deze klasse. Trainer Van Kan: ,,We zijn dan wel gedegradeerd, maar ik ben enorm trots op dit team waar ik echt fantastisch mee heb gewerkt dit seizoen.”