Volledig scherm
Glenn Simon voelt zich thuis bij Real Lunet. © Marc Bolsius

Real Lunet en Simon geven gelukkig huwelijk nog een jaartje verlenging

TrainerscarrouselGlenn Simon blijft nog een jaartje langer aan als hoofdcoach van Real Lunet. De hoofdcoach gaat daarmee zijn achtste seizoen in als trainer van de Vughtse tweedeklasser. Het trainerschap lijkt een goed en gelukkig huwelijk te zijn. 

In zijn tijd als hoofdcoach werd Simon drie keer kampioen. Een keer in de vierde klasse en tweemaal in de derde klasse. Vorig seizoen haalde hij met de Vughtse vereniging de derde plek in de tweede klasse H. Dit jaar gaat het iets minder en is Lunet de winterstop in als twaalfde van de tweede klasse H.

Real Lunet is Simon’s eerste club als eindverantwoordelijke. 

  1. Hilvaria geeft ‘goedmaakdoelpunt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’
    Zondag 2F

    Hilvaria geeft ‘goedmaak­doel­punt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’

    Een van de meest bekende voorbeelden van per ongeluk scoren is een goal van Jan Vertonghen. Als speler van Jong Ajax wilde hij een bal naar de keeper van RKC spelen, maar de bal eindigde per ongeluk in het doel. Verontschuldigingen loste niet genoeg op en dus gaf Ajax in de beker letterlijk een doelpunt 'weg'. Een voorval dat zich in Hilvarenbeek ook voordeed, alleen was Joerie van Rijswijk in dit geval Jan Vertonghen en mocht Beerse Boys een gratis doelpunt maken.