Volledig scherm
Real Lunet op archiefbeeld © Hanny van der Linden/Vianen Vooruit

Real Lunet krijgt loon naar werken: spelers maken zelf veld ijsvrij en winnen van Emplina

Zondag 2hDe spelers van Real Lunet hadden zoveel zin om te voetballen dat ze zondagochtend zelf sneeuwschuivers in de hand namen. Het veld werd ijsvrij gemaakt, en niet voor niks. Er werd met 1-0 gewonnen. 

Real Lunet – Emplina 1-0 (0-0) 85. Kay Huijgens 1-0

Moment van de wedstrijd: Kay Huijgens scoort bij zijn debuut de winnende. Ook Emplina had een debutant: trainer William van Overbeek.

Bijzonderheid wedstrijd: ,,Toen we aankwamen op het sportpark lag op ons kunstgras veel ijs. We keken elkaar aan en iedereen wilde graag dat er gevoetbald werd. De halve selectie heeft vervolgens sneeuwschuivers erbij gepakt en het kunstgras ijsvrij gemaakt”, beschrijft Real Lunet-trainer Glenn Simon.

SSS’18 - Heeswijk 3-3 (3-3). 11. Gerke van den Akker 0-1, 23. Danny Aarts 1-2, 40. Tom Sleddens (pen.) 3-3.

Moment van de wedstrijd: De knotsgekke eerste helft was een lust voor het oog van de neutrale toeschouwer. ,,Zes goals na één helft heb ik niet vaak eerder gezien”, aldus Heeswijk-trainer Stef Sijbers.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Twee verschillende speelstijlen, één uitslag en geen winnaar‘’, concludeerde Sijbers. ,,Maar toch had ik van tevoren getekend voor een punt bij de koploper.”