Volledig scherm
Voetbalwedstrijd RKDSV-Spoordonkse Boys

RKDSV-spits De Brouwer terug na blessure: meteen man of the match

Zondag 4fDe 33-jarige Mark de Brouwer keerde zondag terug in het elftal van RKDSV. De dertiger speelde een prima wedstrijd tegen Waalre. 

RKDSV - Waalre 3-1 (3-1). 29. Mike van der Weert 1-0, 37. Melvin Timmermans 2-0, 41. 2-1, 45+1. Gijs Neggers 3-1.

Moment van de wedstrijd: Hoewel de thuisploeg in het tweede bedrijf nog enkele kansen creëerde, werd er niet meer gescoord.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Bij RKSDV keerde de 33-jarige Mark de Brouwer terug na een blessure en wordt prompt Man of the Match. ,,Hij speelde in de spits en was een genot voor het oog”, jubelde RKDSV-coach Frans Verbeek. ,,Wij hebben hem zeker gemist.”

Steensel - SDO’39 1-3 (1-1). 25. Frank Swanen 0-1, 34. 1-1, 48. Mike Gevers 1-2, 90+1. Niels Heesakkers 1-3.

Moment van de wedstrijd: Vlak voor tijd ontsnapte SDO aan een penalty, die niet werd gegeven. Het moment hierna maakte Heesakkers de 1-3. ,,Ik dacht dat het hands was, eerlijk gezegd”, gaf SDO-coach Niels Gevers toe.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Na de nederlaag van vorige week tegen buurman HMVV vroeg Gevers zijn ploeg om een sportieve reactie. ,,En die hebben mijn spelers gegeven, al hadden we de wedstrijd eerder kunnen beslissen.”

De Raven - HMVV 1-0 (0-0). 71. 1-0.

Moment van de wedstrijd: De 1-0 van De Raven. ,,Dat was een kanonskogel na een ongekende scrimmage voor onze goal”, baalde HMVV-leider Johan Luijten. ,,Dat schot was zo hard, niet normaal.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: In de laatste minuut kreeg HMVV de kans op de gelijkmaker. ,,De kopbal van Pieter Michelbrink leek via de binnenkant paal in het doel te eindigen, maar belandde recht in de handen van hun keeper. Weg kans!” aldus Luijten.