Volledig scherm
Paul van Oudhuizen links © ron magielse / pix4profs

RWB-speler beleeft korte voetbalmiddag: na dertig seconden rood

Zondag 3bPaul van Oudhuizen valt in de 70ste minuut in aan de kant van RWB. Dertig seconden later staat hij na een rode kaart alweer onder de spreekwoordelijke douche, want veel gezweet heeft hij niet in een halve minuut voetbal. 

RWB - Baardwijk 3-3 (2-2) 12. Kevin Vissers 0-1, 16. Justin van der Sanden 1-1, 34. Justin van der Sanden 2-1, 36. Davy Heuverling 2-2, 81. Guus Beerens 2-3, 90+6. Kevin Remie 3-3. Rood: 70e minuut voor Paul van Oudhuizen van RWB.

Moment van de wedstrijd: Paul van Oudhuizen stond pas dertig seconden in het veld toen hij overtreding beging op een doorgebroken speler van Baardwijk.

Bijzonderheid van de wedstrijd: De rode kaart voor RWB. ,,Alweer hebben we het niet voor elkaar gekregen om met een numeriek overwicht de wedstrijd naar ons toe te trekken”, treurde Baardwijk-trainer Emiel Heefer. Zijn collega Ruud van den Heuvel: ,,Paul, dat was een gouden wissel… Maar we hebben onze rug gerecht en ondanks die achterstand toch nog een punt gepakt. Mentaal lieten we ons weer eens van de goede kant zien.”