Volledig scherm
Kevin Remie © K Klijn

Saaman blijft koploper Zilveren Schoen, maar Remie nadert snel

Zilveren SchoenTim Saaman blijft ook na speelronde zeven de koploper van het topscorersklassement van het Brabants Dagblad. Na zondag heeft de Woudrichem-speler er een gevaarlijke concurrentie bij: Kevin Remie.

Remie baarde dit seizoen opzien door zich te verslapen voor de wedstrijd tegen VCW, waardoor hij op de bank moest beginnen. Als invaller was hij desondanks tweemaal trefzeker. Zondag tegen Raamsdonk was Remie gewoon op tijd op de Waalwijkse club - hij heeft immers een wekker gekregen - en scoorde driemaal. Remie volgt Saaman - die dit weekeinde niet scoorde - op anderhalf punt.

Peltzer

Remie deelt plek twee met Jos Peltzer en Rémon Koenen. Peltzer scoorde niet namens OSS'20 tegen Blauw Geel'38. Koenen van Achilles Veen heeft nog altijd last van een blessure. 

Plek vijf is voor Luc Spierings, die voor Jong Brabant eenmaal scoorde tegen Were Di. Hij wordt gevolgd door Soufiane Bakkali. Bakkali maakte de twee Waalwijkse doelpunten voor WSC tegen JEKA, waardoor zijn ploeg met 2-1 won. 

Schaap

De top tien wordt gecomplementeerd door Danny Schaap (Woudrichem), Kevin van Esch (Wilhelmina’26), Joeri Cuppen (Festilent) en Mounir Hadouir (CHC) die allemaal op 9 punten staan.