Volledig scherm
Bram van Osch (SCMH, voorgrond) zet de achtervolging in op Hans Adam (Odiliapeel). © Peter van Huijkelom

SCMH wint spektakelstuk bij Odiliapeel

ODILIAPEEL - De topper tussen Odiliapeel en SCMH in de 5de klasse H is een prooi geworden voor de bezoekers uit Mariaheide: 2-3.

De thuisploeg kwam nog voor rust met tien man te staan na een rode kaart, maar bleef lang overeind. Bram Lomans maakte in de 68ste minuut 0-1, maar niet veel later maakte Hans Adam al weer 1-1. Tien minuten voor tijd scoorde Luuk van der Pol en nam het tiental zelfs de leiding. Maar dat was van korte duur, want Jordy van den Boogaard kreeg de bal verkeerd op zijn been waardoor de bal achter zijn eigen keeper in het doel belandde: 2-2. Beide ploegen gingen in het slot voor de overwinning en deze spelwijze werd voor SCMH beloond, want Lomans maakte zijn tweede en de winnende treffer in de 84ste minuut.

Odiliapeel-trainer Arno Willems baalde uiteraard van de nederlaag, maar was ook trots. "Ik heb mijn ploeg complimenten gegeven en ik heb veel respect voor de spelers hoe ze met tien man partij hebben geboden." Zijn SCMH-collega Ger Romeijnders was na afloop vooral opgelucht. "We hebben veel strijd geleverd en dat is uiteindeljk beloond."