Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld Emplina - Helvoirt. © Peter van Gogh

Spelersgroep Emplina schaart zich na flitshuwelijk achter vertrokken Van de Ven

Marc van de Ven en Emplina hebben een totaal verschillende visie. Dat is in een notendop de samenvatting van het mislukte huwelijk tussen beide partijen.

Het begon nog zo mooi. Emplina droomde over promotie naar de eerste klasse. Voor de uit Uden afkomstige trainer Marc van de Ven was het een doel op zich. Hij wist dat er veel moest gebeuren in Empel, maar liep daar niet voor weg. Hij zag, mede door de goede jeugdopleiding, genoeg kansen. Volgens Van de Ven moest er dan wel geprofessionaliseerd worden. In gesprekken gaf Emplina te kennen dat ook graag te willen. Bewezen werd echter dat er tussen roepen en bewerkstelligen een verschil zit.

 1. Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Overzicht | Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd van 2019, Achilles Veen vernedert Rijsoord.

  Kozakken Boys heeft zich geen goede dienst bewezen door met 3-1 te verliezen van Scheveningen. Na rust liep aanvaller Kay Tejan tegen een rode kaart aan, waarna de ploeg van trainer Rick Adjei nog knap op gelijke hoogte kwam. Het overwicht van Scheveningen brak Kozakken Boys uiteindelijk alsnog op, waardoor het 2019 met een nederlaag eindigt. Hoofdklasser Achilles Veen van trainer John Karelse won overtuigend met 7-0 van Rijsoord.
 2. Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op
  zaterdag 2F

  Sleeuwijk speelt gelijk zonder trainer Tuns, sterke tweede helft levert Altena punten op

  Het was even schrikken geblazen in Sleeuwijk. Trainer Pieter Tuns kon wegens een hartritmestoornis niet zijn vertrouwelijke plek in de dug-out innemen. Desondanks pakte Sleeuwijk een verdienstelijk punt tegen de nummer vier van de ranglijst. Roda Boys/Bommelerwaard verloor ook haar tweede wedstrijd onder leiding van Jorco de Kok en lijkt daardoor zich al vroeg op de derde periodetitel te moeten gaan richten, wil het de seizoensdoelstelling halen.