Volledig scherm
© Thinkstock

Spits van Ulysses 3 keept foutloze wedstrijd in het eerste

vierde klasse gNormaal gesproken is Jeroen van Pinxteren spits bij het derde van Ulysses, maar zondagmiddag stond hij onder de lat bij het eerste team. Wonderbaarlijk genoeg hield de goalgetter zijn doel schoon. 

SDDL – Ulysses 0-3(0-1) 23. 0-1 Willem Brouwer, 60. 0-2 Paul van Lith, 75. 0-3 Paul van Lith. ,,Het kwaliteitsverschil tussen onze ploegen is niet groot, maar je ziet dat Ulysses wel nog ergens voor speelt en wij niet, dat is dan net het verschil waardoor zij meer geven en kunnen winnen”, aldus SDDL-coach Antwan van Rijn. “De spits van het derde Jeroen van Pinxteren stond vandaag op goal bij ons, omdat de eerste en tweede keeper geblesseerd zijn. Hij had vroeger wel eens gekeept. We hebben maar 1 schot tussen de palen weggegeven en die pakte hij goed. Het was echt een terechte overwinning”, aldus een opgetogen Sander Janssen, trainer bij Ulysses.

Boxtel – Keldonk 1-0(1-0) 2. 1-0. ,,We kwamen al heel snel een beetje ongelukkig 1-0 achter, maar we hebben echt de beste tweede helft van het seizoen gespeeld. De bal wilde er gewoon echt niet in”, aldus Keldonk-coach Peter van de Heuvel

SIOL – Herpinia 4-1(2-0) 8. 1-0, 41. 2-0, 68. 2-1 Mike Janssen, 79. 3-1, 84. 4-1. De eerste helft was slecht van ons. Dan komen we de tweede helft toch terug tot 2-1 alleen vergeten we onze kansen daarna af te maken, toen kon SIOL de wedstrijd beslissen”, aldus Herpinia-leider Leon den Brok

OKSV - Achilles Reek 0-2 (0-0). 48. Linders 0-1, 56. Van der Wijst 0-2. Bijz.: OKSV degradeert naar de vijfde klasse. ,,Deze degradatie zat er al weken aan te komen. We probeerden er nog het beste van te maken. OKSV was in deze klasse een van de kleinste clubs en dat zal komend jaar in de vijfde klasse niet anders zijn", vertelde OKSV-aanvoerder Bart Vos.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement