Volledig scherm
Spoordonkse Boys op archiefbeeld © Ren� Nijhuis/Orange Pictures

Spoordonkse Boys heeft degradatiezorgen, maar bouwt toch een feestje

Zondag 3dSpoordonkse Boys had zondag niks in te brengen tegen hoogvlieger SV Valkenswaard. Ondanks het verlies en de degradatiezorgen werd er een feestje gevierd. 

SV Valkenswaard - Spoordonkse Boys 4-0 (3-0).

Moment van de wedstrijd: Na 25 minuten zat het duel er voor Spoordonk praktisch op. ,,Toen stonden wij al 3-0 achter”, aldus interim-coach Corné Neggers. ,,Zij waren gewoon veel beter.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ondanks het resultaat en de degradatie-zorgen bouwde Spoordonk een feestje. ,,Dat stond al gepland, want we staan er nog steeds hetzelfde in. Of we nou winnen van Unitas of niet: we zijn hoe dan ook afhankelijk van concurrent Dommelen”, aldus Neggers.

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.