Volledig scherm
SVSSS op archiefbeeld © Beeld Werkt

SVSSS-ODC gestaakt na hamstringblessure van arbiter

Zondag 3cSVSSS en ODC hebben hun wedstrijd zondag niet kunnen uitspelen. Waar in dezelfde competitie een vechtpartij zorgde voor een staking, was de oorzaak in Udenhout een stuk onschuldiger. 

SVSSS - ODC 1-1 (1-1). Gestaakt in de 67e minuut. 1. Joep van der Meijden 0-1, 26. Stan van den Brand 1-1.

Moment van de wedstrijd: Al na één minuut bracht Joep van der Meijden de bezoekers uit Boxtel aan de leiding. Vervolgens verzuimde ODC om die voorsprong uit te bouwen. ,,Daar profiteerden wij van. Langzaam maar zeker namen wij het initiatief over”, zag SVSSS-coach Cemal Yilmaz.

Bijzonderheid van de wedstrijd: In de 67ste minuut werd het treffen tussen SVSSS en ODC vroegtijdig beëindigd. De scheidsrechter kon vanwege een hamstringblessure niet verder en er was geen vervanger voorhanden in Udenhout.

SCG 18 – RKDVC 0-1 (0-0) 65. Roy Lamers 0-1. Rood: 90e minuut speler van SCG 18.

Moment van de wedstrijd: ,,Door gecontroleerd te spelen en de taken nauwgezet uit te voeren hebben we, op een paar hoekschoppen na, niets weggegeven”, zag RKDVC-trainer John Meijs.

Bijzonderheid van de wedstrijd: In de tweede helft kwamen er wat barstjes in de verdediging van de thuisclub, RKDVC profiteerde daar eenmaal van. Genoeg voor de winst.

Volgens SCG-coach Aschwin van Kessel zitten de Gestelaren even in een dip. ,,Zeg maar gerust een behoorlijke dip. We hebben momenteel veel moeite met het creëren van mogelijkheden”, baalde Van Kessel.

BMC - Vlijmense Boys 2-3 (0-1) 40. Nick Pijnenburg 0-1, 46. Nick Pijnenburg 0-2, 48. 1-2, 60. E.d.1-3, 70. 2-3. Rood: 75e minuut Ruben Klijn, 80e minuut speler van BMC.

Moment van de wedstrijd: Het tweede doelpunt van Nick Pijnenburg. ,,Die heb ik niet gezien”, zegt trainer Hans Richters. ,,Die viel al na tien seconden in de tweede helft, toen kwam ik net uit de kleedkamer.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Door die overwinning heeft Vlijmense Boys weer een beetje lucht gekregen.

 BMC-coach Manfred van Erp had naar eigen zeggen voor rust tien open kansen geteld. ,,Die gingen er tot mijn verbazing allemaal niet in. En tot overmaat van ramp scoorde Vlijmense Boys nog tegen ook”, aldus Van Erp.