Volledig scherm
Archiefbeeld TGG - BVV. © copyright Peter van Gogh

TGG verslaat titelhouder Real Lunet en wint Bossche Cup

TGG heeft zondag de vijfde editie van de Bossche Cup gewonnen. In totaal deden acht voetbalclubs uit Den Bosch en omgeving mee aan het toernooi, dat dit weekend werd gehouden bij Real Lunet in Vught.

TGG stootte zaterdag al door naar de laatste vier door in de poulefase af te rekenen met BVV (1-0) en gastheer Real Lunet (1-0). In de halve finale ging het zondag een stuk moeizamer. Tegen het tweede elftal van OJC Rosmalen waren penalty's nodig om een beslissing te brengen.

In de finale kwam het opnieuw tot een ontmoeting tussen TGG en Real Lunet, dat de Bossche Cup de laatste twee seizoenen won. Ook deze editie leek het die kant op te gaan. De formatie uit Vught kwam op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar zag TGG vervolgens doorpakken.

 1. De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen
  PREMIUM

  De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen

  Ruim twee jaar geleden speelde Lars van Geelkerken (26) met zijn huidige club UDI’19 de kwartfinale van de districtbeker tegen EVV. Gesteund door een gunstige wind ging hij op een meter of 35 van het vijandelijke doel achter de bal staan. De arbiter van dienst sommeerde Van Geelkerken vervolgens om het speeltuig nog wat verder naar achteren te leggen, maar dat weerhield hem er niet van om het alsnog van flinke afstand te proberen.

poll

Wat is jouw favoriete tribune?

Wat is jouw favoriete tribune?

 • TSV Gudok (6%)
 • Herpinia (22%)
 • OJC Rosmalen (21%)
 • Wilhelmina'26 (51%)
345 stemmen