Volledig scherm
The White Boys op de training © Pix4Profs/ Ramon Mangold

The White Boys vergeet puinhoop aan te richten tegen Tussen Puinhopen Opgericht

Zondag 5BThe White Boys won zondagmiddag met 4-0 van TPO (Tussen Puinhopen Opgericht), maar de uitslag had volgens White Boys-leider Marc Kemmeren veel hoger kunnen uitvallen. 

The White Boys – TPO 4-0 (3-0) 18. Vince Schellekens 1-0, 28. Maba Jarbou 2-0, 42. Mitchell de Rooij 3-0, 77. Maba Jarbou 4-0.

TPO staat voor Tussen Puinhopen Opgericht, want de club uit Moerdijk werd in 1945 geboren. Een puinhoop qua uitslag had het in Waspik ook geworden als de gasten niet alle bussen uit de remise niet in het strafschopgebied hadden geparkeerd. ,,Op een gegeven moment stonden met z’n allen in de zestien om te voorkomen dat het een monsterscore zou worden”, zag leider Marc Kemmeren.

DVVC – Advendo 10-0 (2-0). 4x Jason Kukleweski, 2x Amir Zandi, 3x Dylan de Ruijsscher, 1x Maikel van Bragt.

,,We speelden de eerste helft nog ongeduldig en vlug, want we wilden snel scoren’’, vertelde DVVC-trainer Suat Tasci. ,,Daardoor was ik nog niet helemaal tevreden, vooral op het gebied van de eindpass, en moesten er in de rust nog wat dingen aangescherpt worden. Het is in dit soort wedstrijden lastig om het geduld en de concentratie op te brengen. ’’

,,Jason Kuklewski was in deze wedstrijd vier keer trefzeker’’, sprak Tasci. ,,Hij is afgelopen zomer bij ons gekomen en is fysiek erg sterk en heeft veel loopvermogen. Hij staat vooral op linksbuiten maar kan ook als rechtsbuiten uit de voeten.’’