Volledig scherm
PREMIUM
Thijs van Pol maakte vorig seizoen de winnende 1-2 voor TOP Oss, op bezoek bij FC Eindhoven. Naar eigen zeggen een van zijn beste duels voor de Ossenaren. © Thomas Bakker

Thijs van Pol wil weer belangrijk zijn

Hij leefde zijn droom als profvoetballer, maar de werkelijkheid was anders dan hij zich had voorgesteld. Na twee seizoenen TOP Oss keerde Thijs van Pol deze zomer terug bij hoofdklasser Gemert. Morgen begint hij de competitie in Halsteren.

Tijdens het seizoen 2015-2016 was het duidelijk: Thijs van Pol was toe aan een volgende stap in zijn carrière. De spits van Gemert was ijzersterk, maakte veel doelpunten en speelde zichzelf in de kijker bij clubs in de eerste divisie.

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.