WERKENDAM, Netherlands, 11-09-2021, football, , Jack's League Dutch Tweede Divisie , season 2021 / 2022, during the match Kozakken Boys - Spakenburg, Spakenburg player Frank Schilder (L), Kozakken boys player Mark Veenhoven (R)
Volledig scherm
WERKENDAM, Netherlands, 11-09-2021, football, , Jack's League Dutch Tweede Divisie , season 2021 / 2022, during the match Kozakken Boys - Spakenburg, Spakenburg player Frank Schilder (L), Kozakken boys player Mark Veenhoven (R) © Pro Shots / Marcel van Dorst

Thomas Marijnissen leek matchwinnaar te worden met treffer in de extra tijd, maar Kozakken Boys kon voorsprong niet vasthouden

TWEEDE DIVISIE - Kozakken Boys boog thuis tegen Spakenburg een 0-2 voorsprong om in een 3-2 voorsprong. Maar een tegentreffer in de absolute slotfase zorgde ervoor dat de ploeg van coach Rick Adjei genoegen moest nemen met een punt.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.