Volledig scherm
Norichio Nieveld tijdens het duel met NEC. © BSR/SOCCRATES

TOP Oss verliest Nieveld aan Kozakken Boys

TRANSFERNorichio Nieveld vertrekt in de zomer bij TOP Oss en heeft in Kozakken Boys zijn nieuwe werkgever gevonden. De 29-jarige verdediger speelde sinds januari 2018 voor de Ossenaren.

Nieveld speelde in totaal 34 keer voor TOP. In die duels wist hij tweemaal het net te vinden. Eerder voetbalde de Bosschenaar voor Feyenoord (waar hij in de jeugd speelde), Excelsior, PEC Zwolle, FC Eindhoven en Go Ahead Eagles. In de jeugd speelde hij voor zijn tijd bij de Rotterdammers voor amateurclub OSC’45 en FC Den Bosch.

Bij Kozakken Boys komt hij in de verdediging Frenk Keukens tegen, die ook in de zomer de stap maakt naar sportpark De Zwaaier Keukens wordt momenteel verhuurd door eerstedivisionist TOP aan tweededivisionist De Treffers uit Groesbeek.

Nizar Mekkaoui (Baronie), Nando Wormgoor (DOVO), Bassou Boulghalgh (UNA), Kay Tejan (Quick Boys), Frenk Keukens (De Treffers, was gehuurd van TOP Oss) en Yassin Ouja (Unitas) maken ook de overstap naar Kozakken Boys. Robert Mutzers maakte deze winter al de transfer naar Sportpark De Zwaaier. Johnny Lommers wordt in de zomer definitief overgeheveld naar de A-selectie