Volledig scherm
UDI’19 op archiefbeeld © BD / Peter van Huijkelom

UDI’19 heeft een kater na verloren wedstrijd tegen Minor

Hoofdklasse BKansen creëerde  UDI’19 genoeg tegen Minor, maar scoren lukte maar niet voor de Udenaren. Het verloor door een laat doelpunt met 1-0. 

Minor - UDI’19 1-0 (1-0).

UDI’19 verloor met 1-0 van Minor. Het enige doelpunt viel tien minuten voor rust, uit de omschakeling. En dat terwijl de Udenaren volgens trainer Lodewijk de Kruif de wedstrijd als winnaar af had moeten sluiten.

Het was best bijzonder dat UDI’19 niet scoorde. ,,We druipen met een dikke kater af”, zei De Kruif. ,,Normaal gesproken wint een ploeg een duel waarin het veel kansen krijgt. Dat is niet trainbaar: makkelijk scoren. Je bent een killer of je bent het niet. “

EHC - OJC Rosmalen 4-1 (1-1). 41. 1-0, 45. Ilias Zaimi 1-1 (pen.), 64. 2-1, 84. 3-1, 89. 4-1. Rode kaart: 55. Ilias Zaimi (OJC Rosmalen) 2x geel.

,,Ik had van tevoren een keer of drie gewaarschuwd voor het maken van slidings, omdat je op dit natte veld zo door kon glijden. Het is behoorlijk zuur dat Ilias vlak na rust zijn tweede geel krijgt voor het maken van zo’n sliding”, baalde OJC-coach Willem Leushuis, die zijn elftal in Limburg ontzettend veel kansen zag verprutsen.