Volledig scherm
Nizar Mekkaoui haalt uit en maakt 1-1. © BD / Peter van Huijkelom

UDI'19 onderuit op eigen veld

hoofdklasse bUDI'19 ging in de seizoensopening onderuit op eigen veld. Baronie was te sterk. Het werd 1-3. 

Vorig seizoen UDI'19 Baronie thuis nog op een gelijkspel en ook nu was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Waar de Bredanaars ook kansen creëerden, sloeg UDI'19 toe. Uit een corner maakte Nick van Dijk de 1-0. 

Vlak voor rust maakte Baronie gelijk. Nizar Mekkaoui tekende voor de 1-1, keeper Nick van der Horst was te ver uit zijn doel gekomen en maakte een fout. Mekkaoui schoof de bal in het lege doel. 

In de tweede helft zette Baronie aan. Invaller Moustafa Mohammad nam een corner, Aart Veldhof kopte raak: 1-2. In het slot was het Mohammad die voor de 1-3 zorgde en zo met Baronie een prima seizoensstart beleefde. 

 UDI'19 - Baronie 1-3 (1-1). 12. Nick van Dijk 1-0, 39. Nizar Mekkaoui 1-1, 73. Aart Veldhof 1-2, 90. Moustafa Mohammad 1-3.

Volledig scherm
Sam Wassenberg (midden/Udi) in duel met Aart Veldhof (rechts/Baronie) © BD / Peter van Huijkelom
  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.