Volledig scherm
Casper van Beers op archiefbeeld © PPM Wout Pluijmert

Van Beers maakt namens VOAB twee doelpunten na periode van blessures en schorsing

Zondag 2eCasper van Beers is weer helemaal terug bij VOAB. De Tilburgse voetballer keerde zondag na een periode van een schorsing en blessureleed weer terug op het veld. Hij maakte meteen twee belangrijke doelpunten. 

Sarto – VOAB 2-4 (1-1). 11. Tom van Beers 1-0, 37. Pieter van der Heijden 1-1, 59. Casper van Beers 1-2, 78. Tim Dominicus 2-2, 84. Joran Beerens (pen.) 2-3, 90. Casper van Beers 2-4.

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Sarto-trainer Werner Cools: ,,Tegen topploegen zijn we in staat om gelijkwaardig te zijn. Maar we trekken altijd aan het kortste eind. Heel zuur.”

Moment van de wedstrijd volgens Cools: ,,Met de beste kaarten in handen verlies je alsnog de wedstrijd tegen tien man. Ik slaap niet zo best vanavond.”

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens VOAB-coach Gerard van Gils: de strijd en passie. ,,Voor de neutrale kijker was het een leuke wedstrijd om te zien. Beide ploegen maakten er een leuke pot van.”

Moment van de wedstrijd volgens Van Gils: de twee goals van Casper van Beers. ,,Na een periode van blessureleed en een schorsing gaat hij weer voorop in de strijd. Dat beloont hij met twee doelpunten. Dat gun ik hem en de ploeg.”

WSC – Beek Vooruit 0-4 (0-2) 4. Joost Schalk 0-1, 34. Loek Schalk (pen.) 0-2, 57. Loek Schalk 0-3, 77. Boye Snoek 0-4.

Moment van de wedstrijd: Vlak na de rust kreeg WSC een enorme kans om de spanning weer terug te brengen, maar Belmin Popara ramde de bal over het doel.

Bijzonderheid van de wedstrijd: WSC krijgt de laatste wedstrijden heel veel doelpunten tegen. ,,Daar maak ik me nog het minst druk om”, zegt trainer Norbert Rebsch. ,,Dat is inherent aan het risico’s nemen om nog iets aan die wedstrijd over te houden. Ik maak me meer zorgen over ons scorend vermogen. In de laatste vier wedstrijden hebben we maar één doelpunt gemaakt.” 

Rijen – Cluzona 0-3 (0-0). 59. Daniël Dekker 0-1, 68. Ruben Maas 0-2, 90. Jari Voeten 0-3.

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Rijen-trainer Max Raeven: het elimineren van elkaars kwaliteiten. ,,Beide teams kennen elkaars sterke punten en weten die goed te verbloemen. Maar door een moment van onachtzaamheid staan we achter. Dat is typisch Cluzona.”

Moment van de wedstrijd volgens Raeven: de goal van Ruben Maas. ,,Hij had nog geen bal geraakt, stond op het moment om gewisseld te worden en schiet dan die bal uit het niks stijf in de kruising. Mooi voor hen dat ze over een dergelijke speler beschikbaar.”

Hoeven – Uno Animo 2-0 (2-0). 6. Erwin Roks 1-0, 37. Robert Frerichs 2-0.

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Uno-coach Kees van Loon: het niet kunnen scoren. ,,Als zelfs voor open doel wordt gemist, dan weet je dat het scoren gewoon écht niet wil lukken.”

Moment van de wedstrijd volgens Van Loon: de rode kaart van Renz van Son. ,,Ik snap zijn frustratie, maar als het duel bijna is afgelopen moet je zo’n tackle niet inzetten.”