Volledig scherm
De schoonouders van Gerwin van den Boom beheren de kantine van EVVC. Hij staat er zelf soms achter de tap. „Dat is hartstikke leuk om te doen”, zegt de linksbuiten. © Marc Bolsius

Van den Boom tapt uit het goede vaatje tegen TGG

tweede klasse hGoudhaantje aan de kant van EVVC was Gerwin van den Boom. De spits scoorde maar liefst vijf keer tegen TGG. 

EVVC – TGG 5-0 (3-0). 56. Van den Boom 1-0, 15 Van den Boom 2-0, 40. Van de Boom 3-0, 55. Van den Boom 4-0, 76. Van den Boom.

,,Een geweldige wedstrijd van onze kant. Met name voor Gerwin die van den Boom die vijf keer scoorde”, vond EVVC trainer Stephan Hesemans. ,,Kansloos verloren, ook omdat we al meteen de openingsgoal de moed opgaven”, liet TGG-trainer Marc van Delft weten.

WSC - Erp 3-0 (0-0) 46. Bakkali 1-0; 90. Hulsman 2-0, 90+2. Maamar 3-0. 

,,Door Roel Duquesnoy in te brengen kregen we met zijn goede lange bal veel meer grip op Erp. En dat leverde dus kansen en doelpunten op. Aan de andere kant: onze doelman Tom van Brakel had bij de stand 1-0 een paar cruciale reddingen in huis", aldus WSC-trainer Norbert Rebsch. ,,We domineerden de eerste helft, maar lieten na om te scoren”, stelt Erp-trainer André Cornelissen. ,,Uiteindelijk alles op niets gespeeld maar is het niet gelukt.”

Venhorst - Heeswijk 2-1 (1-0) 21. Van de Boogaard 1-0, 66. Van Dijke 1-1, 77. Van de Putten 2-1. Rood: Haast (Heeswijk), Van Dijke (2x geel, Heeswijk). 

,,Rommelige openingsfase van beide kanten”, stelt Heeswijk-trainer Marc van de Ven. ,,Hard gewerkt maar te weinig goed voetbal laten zien.” Venhorst-trainer Joost Janssen is blij met de uitslag. ,,We hebben een goed tactisch plan gehandhaafd. Vroeg druk zetten en blijven controleren.”

Margriet - SSS’18 1-4 (0-1). 0-1, 55. Van Hodijnen 1-1, 1-2, 1-3, 1-4. 

,,Teleurstellende uitslag, meer kan ik er niet van maken”, aldus Margriet-oefenmeester Mark Strik. ,,We waren te slordig en dan krijg je dit.”

BVV - Prinses Irene 0-0. 

,,Beide ploeg kregen kansen om te winnen. Dus ik denk dat het gelijkspel wel terecht was”, liet BVV trainer Hans Lathouwers weten. ,,In de eerste helft hadden we overwicht. Jammer dat we daar niks mee hebben kunnen doen'', aldus Prinses Irene-trainer William van der Steen. 

Volharding - Helvoirt 1-3 (0-0). 47. 1-0, 52. Meijer 1-1, 54. Meijer 1-2, 80. Van Asseldonk 1-3. 

,,Door deze belangrijke zege nemen we gelukkig wat afstand van de degradatiezone”, liet een opgeluchte Helvoirt-trainer Roland Timmermans weten.

Rhode – Emplina 0-0. 

,,Het liep vandaag niet bij ons”, vond Rhode trainer Theo van Lieshout. ,,Vooraf teken je voor een puntje bij de koploper”, vond Emplina trainer Erik Meulendijk. ,,Maar gezien de kansen hadden we vandaag moeten winnen.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement