Volledig scherm
PREMIUM
Sam Wassenberg van UDI'19 (midden) gaat het kopduel aan. © BD / Peter van Huijkelom

Vertrouwen is groot bij UDI'19 ondanks verlies: 'Minimaal een periodetitel'

De seizoenstart van UDI'19 moet beter zijn dan die van vorig jaar. Nick van Dijk noemt passie, scherpte en een winnaars-mentaliteit als belangrijkste aspecten. ,,Met de nieuwe trainer moet dat goed komen."

Het was een heet middagje voor Nick van Dijk, die zelf door had dat hij met de openingstreffer en veel gewonnen duels een grote rol had in de seizoensopener tegen Baronie. Dat zijn ploeg met 1-3 verloor bezorgde hem chagrijn. ,,Uit een corner maak ik een mooi doelpunt en daardoor zaten we goed in de wedstrijd. Vervolgens wordt er achterin even niet goed gecommuniceerd en komen zij onverdiend op 1-1."

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.