VOW kondigt terugkeer van kanker genezen keeper aan in nogal bijzondere video

VIDEOVoetbalclub VOW uit Zijtaart haalt doelman Niek van Zutphen terug naar de club. De sluitpost keert na zijn verblijf bij VV Heeswijk weer terug onder de lat bij de vijfdeklasser. Het aantrekken van de keeper werd met een nogal bijzondere video aangekondigd. 

In de video die de club op Facebook postte krijg je een goede indruk van het complex van VOW. Na het bekijken van de entree en het hoofdveld verplaatst de camera zich naar de kleedkamers van Sportpark De Vonder. De oplettende kijker kan in het rondje door de kleedkamer de positie van de nieuwe aanwinst al spotten. De positie van doelman is als enige bezet op het opstellingenbord. Door de keepersoutfit die daarna in beeld komt bestaat er geen twijfel meer over wat voor speler er is gehaald. De video wordt afgesloten met de tekst: Guess who‘s back. 

Genezen

De nieuwe aanwinst, Niek van Zupthen, werd eind vorig jaar genezen verklaard van lymfklierkanker. Door zijn ziekte kon de keeper lange tijd niet spelen. Bij VOW keert Van Zupthen weer terug op het oude nest. 

Volledig scherm
© videostill