GinoPress B.V.
Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Well speelt een slechte wedstrijd maar redt op het nipt nog een punt

4FHet zal spannend zijn geweest in de laatste minuten voor de trainer van Well. Zijn ploeg kwam nog niet eerder op een achterstand in de competitie en leek lang ook tegen zijn eerste nederlaag op te lopen. Ondanks een slechte wedstrijd houdt Well nog een punt over tegen Rhelico.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Aanvoerder Mounir Al Mansouri wil hoger spelen dan de derde klasse, en het liefst bij Margriet: “De derby tegen Schadewijk leefde enorm bij de club en spelers”
  PREMIUM
  Derde klasse E

  Aanvoerder Mounir Al Mansouri wil hoger spelen dan de derde klasse, en het liefst bij Margriet: “De derby tegen Schadewijk leefde enorm bij de club en spelers”

  Margriet draait een sterk seizoen in de derde klasse E. Nadat vorig jaar werd afgesloten met een vijfde plaats, is de ploeg van Maarten van Vugt nu de naarste achtervolger van koploper Avanti’31. ,,We zijn als team steeds beter op elkaar ingespeeld”, merkt aanvoerder Mounir Al Mansouri (24) op. ,,We hebben wat nieuwe spelers en een wat frissere groep. In het begin hebben we hier en daar wat puntjes laten liggen. We hadden ook drie punten voor kunnen staan”, weet hij.