Volledig scherm
WHV op archiefbeeld © Orange Pictures / Frank Kerbusch

WHV wint met drie broertjes Lunenburg in de basis van VCO

Zondag 5e Z2De broertjes Lunenburg hebben gaan een geweldig Pasen tegemoet. Ze speelden samen tegen VCO en wonnen. 

VCO – WHV 1-5 (1-2). 23. Roel Huvenaars 1-0, 34. Marco Lunenburg 1-1, 38. Yorick van de Rakt 1-2, 51. Stef van de Velden 1-3, 62. Marco Lunenburg 1-4, 74. Thomas Bosch 1-5.

Moment van de wedstrijd: ,,Nadat we op voorsprong was gekomen, speelde mijn ploeg erg goed maar nadat WHV gelijk maakte, kwam de angst in mijn ploeg gingen de kopjes hangen”, aldus trainer Mario van Berkom.

Bijzonderheid van de wedstrijd: bij WHV speelden drie broers: Thijs, Roel en Marco Lunenburg.

Boerdonk – FC de Rakt 2-0 (2-0). 20. Thijs Meulensteen 1-0, 31. Axel van Overdijk 2-0.

Moment van de wedstrijd: tien minuten na rust stopte keeper Niek Opheij een penalty van FC de Rakt waardoor de winst voor de thuisploeg niet meer in gevaar kwam.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Tijdens de wedstrijd werden er ondanks de warmte geen extra drinkpauzes ingelast dus dat moeten vochttekort wordt nu na de wedstrijd ruimschoots weer aangevuld”, aldus aanvoerder Julian van de Vossenberg. Boerdonk heeft ook een reden om te proosten want de ploeg blijft door deze winst volop in de strijd om de tweede periode.

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.