Volledig scherm
© Beeld Werkt

WSC speelt geen halve finale, maar strijdt tegen Terneuzen direct om lijfsbehoud

AMATEURVOETBALWSC speelt maandag tegen Terneuzen direct om lijfsbehoud in de tweede klasse. Formeel is de wedstrijd een halve finale, maar omdat Zeelandia Middelburg overstapt naar het zaterdagvoetbal komt er in de tweede klasse een extra plaats vrij. 

De winnaars van de twee halve finales hoeven daarom geen onderlinge finale meer te spelen, zij zijn zeker van een plaats in de tweede klasse. Behalve voor Terneuzen-WSC geldt dit ook voor TSC-Zundert.

Beide ploegen speelden zondag al een nacompetitiewedstrijd. WSC schakelde in de vorige ronde RBC met 3-1 uit, Terneuzen was met 4-2 te sterk voor Groen Wit.

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.