Volledig scherm
WSC op archiefbeeld © Beeld Werkt

WSC wint van Zeelandia met A-junior in de basis

Zondag 2eDoor late afmeldingen kreeg A-junior Belmin Popara vanaf het eerste fluitsignaal een kans bij WSC. Hij bewees meteen zijn waarde met het openingsdoelpunt. 

WSC - Zeelandia Middelburg 2-1 (1-0) 23. Belmin Popara 1-0, 65. Yorick Hulsman 2-0, 90+5. 2-1. Rood: 90+2. Koen Schimmer van WSC (twee keer geel).

Moment van de wedstrijd: Het doelpunt van Yorick Hulsman. ,,Heel de tweede helft hebben we onder druk gestaan. We kwamen er maar één keer echt uit, toen was het ook meteen raak”, zag trainer Norbert Rebsch. ,,Dat doelpunt heeft ons over de streep geholpen.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Een uur voor de wedstrijd meldden de basisspelers Eder de Kok en Rens van den Hout zich ziek af. Daarom mocht Belmin Popara van meet af aan beginnen. De A-junior betaalde dat uit met een doelpunt.

Rijen - VOAB 2-2 (1-1) 30. Freek Trommelen 1-0, 36. Stijn van Laarhoven 1-1 62. Joran Beerens 1-2 65, 87. Luuk heestermans 2-2

Moment van de wedstrijd: Luc Heestermans zorgde voor het moment van de middag. Hij schoof een vrije trap snel in het doel toen ze bij VOAB niet stonden op te letten: 2-2.

Bijzonderheid wedstrijd: Rijen-trainer Max Raeven genoot van de wedstrijd. ,,Het ging de hele wedstrijd op en neer”, zag hij.

Sarto – Madese Boys 1-2 (1-0) 30. Tim Dominicus 1-0, 63. 1-1, 80. 1-2

Moment van de wedstrijd ,,We leggen een ruime voldoende op de mat, staan lang voor, maar uiteindelijk wel met lege handen. Op deze manier gaat het een stevig karwei worden om ons te handhaven”, concludeerde Sarto-trainer Werner Cools.

Bijzonderheid wedstrijd: ,,We zijn te afhankelijk van Tim Dominicus. We hebben te weinig mensen die doelpunten maken”, constateerde Cools

Beek Vooruit – Uno Animo 4-1 (2-1) 18. 1-0, 30. Rik van Broekhoven 1-1. 40. 1-2, 46. 1-3, 89. 1-4.

Moment van de wedstrijd: ,,De passie die wij vorige week op de mat legden, had Beek Vooruit nu. Wij konden dat niet brengen en daarom verloren we kansloos”, concludeerde Uno-trainer Kees van Loon.

Bijzonderheid wedstrijd: In de rust probeerde Van Loon nog het een en ander te repareren. ,,Maar toen kregen we na tien seconden een doelpunt tegen. Dat was de genadeklap.”