Volledig scherm
Cemal Yilmaz. © Jurriaan Balke

Yilmaz aan de slag bij SVSSS

De opvolger van SVSSS-trainer Pierre van Berkel is bekend: Cemal Yilmaz gaat komend seizoen aan de slag als coach bij de Udenhoutse derdeklasser. Yilmaz, zelf oud-speler van onder meer PSV en Willem II, stond tot vorig seizoen voor de spelersgroep van Beerse Boys waarmee hij onverhoopt degradeerde uit de eerste klasse.

Eind juni vertrok hij per direct op de Klep omdat de ambities van hem en de club te ver uit elkaar lagen. De kersverse coach is blij met zijn nieuwe uitdaging. Het doel van Yilmaz? ,,De spelers beter laten voetballen en hen te laten ontwikkelen tot een tweedeklasser. Het doel van de club.” SVSSS bivakkeert nu in de middenmoot van 3 de klasse B.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Berghem Sport hoopt in november nieuwe clubgebouw te kunnen betrekken

    Berghem Sport hoopt in november nieuwe clubgebouw te kunnen betrekken

    BERGHEM - Voetbalvereniging Berghem Sport hoopt op 1 november het nieuwe clubgebouw op sportpark De Koppelsteeg in gebruik te kunnen nemen. Eerder was deze zomer nog het streven. In de tussentijd kunnen alle teams gewoon van start in het nieuwe seizoen, zoals het eerste dat deze week aan de training begon. "We kunnen alle wedstrijden hier spelen en nee, niemand hoeft thuis te douchen", aldus voorzitter Gerard Broers van de meer dan 1000 leden tellende club.